Гречана дієта доктора Ласкіна - відмінний спосіб схуднути

Гречка наче самою природою створена очищати і відновлювати організм. Це продукт, який виводить з людського тіла шлаки і шкідливі речовини. Оздоровлення організму відбувається за рахунок корисних елементів, які містяться в гречці. Гречана дієта - одна з найбільш ефективних на сьогоднішній день, вона допомагає схуднути, не підриваючи здоров'я, не позбавляючи його цінних і важливих для обмінних процесів та імунітету речовин. Вульф Ласкін створив таке явище як гречана дієта для схуднення. Його багаторічна практика пов'язана з онкологією і показує, що дієта, заснована на розумному і розрахованому споживанні гречки здатна, наприклад, зупинити розвиток цілого ряду важких онкозахворювань.



Результат гречаної дієти

Його гречана дієта чистить судини, позбавляє від атеросклерозу, що значно зменшує ризик розвитку як інфаркту, так і інсульту. Так що в якості корисних ефектів можна отримати не тільки стрункішу фігуру, але і цілий ряд інших цікавих бонусів. Почати дієту може кожен - та хоч сьогодні: каша з розрахунку 1 / 2 склянки гречки по три рази на день і близько 8 склянок на день чистої води або соку, наполовину розбавленого водою.

Не турбуйтеся - дієта далеко не завжди така сувора, тільки на самому першому етапі. Витримайте його - потім можна буде похвалити себе за проявлену силу волі і вже дозволити собі овочі та фрукти, нежирне м'ясо і рибу. При цьому набори продуктів можуть бути найрізноманітнішими, а дієту ви будете для себе складати самостійно.

За словами цілого ряду авторитетних вчених, гречана дієта доктора Ласкіна свого часу стала справжнім відкриттям у медицині. Створено це диво було саме на шляху пошуку оптимальної антиракової дієти, тобто, способу харчування, яке б активізувало всі сили організму і дозволила б йому самостійно найбільш ефективно боротися з пухлиною.

Основний принцип дієти - роздільне харчування

Хотілося б також зазначити, що основний принцип дії цієї дієти - це роздільне харчування. Практично повністю виключається під час харчування вживання солі і цукру. А які ж гречана дієта результати показує відносно питання схуднення?

Прекрасне здоров'я - це, звичайно, чудово, але багато дами стурбовані в першу чергу саме власною фігурою і зовнішністю. Результати - вражають. Вони, як кажуть, і на обличчя і на обличчі. Як і будь-який рослинний продукт, гречка надає чарівне вплив не тільки на фігуру, а й на колір обличчя, збільшується кількість м'язової тканини в організмі.

Коментарі