Солодка дієта

 Хоча ця дієта носить привабливу назву, солодка дієта переноситься досить складно навіть «бувалим» борцями зі зайвою вагою. Ця дієта потрібна для очищення організму від шлаків. Повна відсутність у ній жирів і білків дозволяють нирках і печінці якийсь час перепочити і зайнятися власним відновленням. Оскільки ця дієта короткострокова і складно переноситься організмом - її слід проводити під час відпустки або на вихідних. Важливе доповнення - ви не повинні відчувати жодних нездужань. 



Суть дієти полягає у відмові від жиру і білка в раціоні. За добу рекомендується випивати шість склянок дуже солодкого чаю. Чай можна замінити компотом або киселем. Головне щоб питво було солодким не менше 150 грам чистого цукру на літр рідини. У цей же час можна випивати до двох літрів води, яка сприяє виведенню шлаків з організму.

Дана дієта суворо заборонено людям, які мають проблеми з рівнем цукру в крові. Дієту не варто повторювати дуже часто, достатньо провести таку чистку 2 рази на місяць. Під час дієти не рекомендуються активні фізичні навантаження. Досить прогулянок у спокійному темпі на свіжому повітрі. Після солодкої дієти рекомендується наступний день харчуватися легкими овочами та фруктами.

Коментарі

  1. Анонім10:10

    Пане доктор, порадьте як схуднути на сідницях. солодка дієта мені не підходить

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар