Гречана дієта


Хочеш схуднути - полюби гречку!
Про те, як корисні злаки і як вони необхідні для стрункої фігури, сказано чимало. Але далеко не всі, хто худне, знають, що найцінніша для них крупа - гречана. Це ідеальний продукт для стрункої фігури. По-перше, гречка - найнизькокалорійніша серед злаків. По-друге, ця крупа виводить з організму важкі метали, шлаки (!) І холестерин. Ну і, по-третє, рутин, що міститься в ній, зміцнює стінки кровоносних судин.



Гречана монодієта
Головний продукт гречаної монодієти, природно, каша. Але готувати її треба спеціальним чином. 1-1,5 склянки митої крупи покласти в термос, залити 3-4 склянками окропу і залишити на ніч. Вранці в готову кашу можете додати родзинки, курагу або нежирний кефір, тільки не соліть. Ось і готово ваше меню на день. З'їдайте хоч все відразу, але крім цього протягом дня дозволяється тільки пити теплий зелений чай з медом і нежирний кефір. Таких правил харчування варто дотримуватися не більше семи днів поспіль. Мінімальна перерва до наступної монодієти - місяць.

Будьте обережні: починати дієту і виходити з неї треба дуже обережно. В останні дні перед дієтою, як і в перші після неї, ваш щоденний раціон не повинен перевищувати 700 калорій. Так організм зможе звикнути до свого нового стану і не набере втрачений зайву вагу


Успіхів вам у схудненні!

Коментарі