Дієта Д.Еністон: Схуднути на 5 кг за 2 тижні



Дієта голлівудської знаменитості Дженніфер Еністон зацікавила багатьох бажаючих схуднути після того як вони побачили її результати. Згідно з першим варіантом раціону системи схуднення Дженніфер Еністон вам належить харчуватися тільки самими корисними продуктами. Серед них варто виділити м'ясо пісних сортів, те ж саме стосується риби і птиці, олії, мінеральна вода, не містить газів, овочі, ягоди, а також фрукти...



При цьому вам обов'язково потрібно відмовитися від хліба, картоплі, макаронів, рису, кофеїну, алкоголю, а також продуктів, насичених консервантами.

За рахунок дрібного харчування невеликими порціями ви можете точно так само як і Дженніфер Еністон уникнути переїдання і обмежити калорійність свого раціону.

Відповідно до другого варіанту раціону програми схуднення від Дженніфер Еністон вам буде потрібно відмовитися від будь-якого продукту білого кольору (до таких продуктів відносяться будь-які молочні продукти, цукор і т.д.). Згідно даній методиці вам потрібно буде дрібно. Кількість прийомів їжі повинно в даному випадку скласти від чотирьох до шести, а порції кожного з них повинні бути невеликими. Також важливі вправи для схуднення.

Тепер необхідно познайомитися зі зразковим меню Дженніфер Еністон

Ранковий прийом їжі повинен включати порцію пісної вівсяної каші, чашку полуниці і склянка несолодкого трав'яного чаю.

Наступний варіант сніданку: порція нежирного сиру, одного апельсина, ківі і яблука.
Третій варіант сніданку: шматочок курячої грудки (близько 100 грам), сир, вміст жиру в якому повинно бути низьким (шматочок приблизно 100 грам), один зерновий хлібець. Під час другого сніданку потрібно з'їсти один зерновий хлібець.

Під час денного прийому їжі потрібно з'їсти порцію гречки з грибами, порцію овочевого салату і склянку негазованої мінеральної води.

Другий варіант обіду: рибне філе (близько 150 грам), порція овочевого салату.
Третій варіант обіду: варене пісне м'ясо (100 грам), квасоля (150 грам).

У перерві між обідом і вечерею потрібно з'їсти або апельсин, або грейпфрут великого розміру. Повечеряти слід м'ясної запіканкою, в яку повинен бути доданий шпинат. Також потрібно випити стакан несолодкого чаю.

Другий варіант вечірнього прийому їжі: порція коричневого рису (50 грам), порція овочевого салату, тунець (100 грам).
Третій варіант вечері: варене пісне м'ясо (100 грам), овочевий бульйон (150 грам).

Перевагою такого меню є свобода вибору одного з трьох варіантів основних прийомів їжі. Завдяки цьому ви зможете чергувати їх один з одним, а значить, кожен день у вас буде різне меню, а значить ви будете худнути веселіше.

Крім цього Дженніфер Еністон займається спортом, приблизно три рази в сім днів знаменитість вирушає в зал, де проводить кардіотренування (близько двадцяти хвилин). Після чого йдуть заняття йогою (близько сорока хвилин) для закріплення схуднення.

У раціоні Дженніфер Еністон є місце для смачних перекусів, представлених у вигляді однієї жмені або сухофруктів (курага або родзинки), або горіхів (найчастіше волоських). Вони не просто смачні, завдяки їм відбувається зниження апетиту. Більше того їх вживання може посприяти красі вашого волосся, шкіри, а також нігтів.

Звичайно, за допомогою цієї програми схуднення ви зможете домогтися того, щоб ваше тіло стало красивим, але не варто забувати, що будь-яка дієта є носієм певних обмежень. А це в свою чергу не може не позначатися на ваше здоров'я, причому не в кращу сторону. Особливо сильно це виявляється в тому випадку, якщо у вас є деякі захворювання.

Найскладнішим для Дженніфер Еністон було відмовитися від своїх улюблених солодощів, але зірка знайшла їм заміну у вигляді дитячого пюре, яке має різні смаки. Завдяки цьому продукти їй вдалося подолати тягу до всього солодкого.

Коментарі