Дієта знищує зморшки

Все наше здоров'я, і, звичайно ж, стан шкіри залежить від того, що ми їмо. Якщо вам перестало подобатися ваше відображення в дзеркалі, вам необхідно терміново відмовитися від випічки і кави, і повністю переглянути своє харчування.

Для відновлення колагену допоможуть продукти з великим вмістом вітаміну С. Якщо вітамін А сприяє утворенню нових клітин, то вітамін С активізує клітини сполучної тканини, які відповідають за виробництво колагену. Чим якісніше буде склад колагену, тим краще буде виглядати шкіра. Брак вітаміну С в організмі призводить до того, що шкіра буде завжди роздратована і схильна до різних ушкоджень.

Вбережуть вас від зморшок омега-3 жирні кислоти. Найбільш корисними є: мигдаль, фундук, насіння і льняне масло, оселедець, тунець, лосось і сардини. Кислоти перешкоджають запальним процесам, які призводять до закупорки шкіри, появи зморшок і вугрів. Зупиняючись перед вітриною м'ясного відділу, віддавайте перевагу рибі, яка захистить вас від передчасних зморшок.

З фруктів я вам порекомендую апельсини і мускусних диню, які містять каротин, що сприяє утворенню нових клітин і позбавлення від відмерлих клітин.

Коментарі