Як худнуть знаменитості



Ми всі чудово знаємо, що худнути - це тяжка праця. Якщо людина схильна до повноти, то їй подвійно важче. Так само нам всім чудово відомо, що при вазі за 100 кг перші 20 кілограм можуть піти набагато швидше, ніж наступні.

Нам, жінкам звичайним і загрузлим в побутових проблемах, часом не зрозуміти, як так легко скидають свої кілограми знаменитості, адже ми-то весь день оремо як коні, а вони, максимум, що тільки й роблять: співають, танцюють...

Але саме в цьому, частково, і криється вся принадність схуднення. Чи варто вірити словам: «легко скине 30 кг, не докладаючи зусиль», «не витрачаючи гроші на фітнес», «схуднути, не встаючи з крісла» ... Я в це ніколи не вірила.

Частіше помічаю статистику, як худнуть дамочки після пологів, гормональний збій плюс обмін речовин міняються, в результаті перед нами людина, який намагався багато років схуднути за допомогою дієт, але безрезультатно.

Благо є приклади тих, хто на всю країну може прославиться тим як він змінив себе і свою зовнішність без допомоги пластики і ліпосакції, які стоять безліч грошей і не завжди приводять до гарного результату.

Загалом, хочу розповісти про тих жінок, які привели своє тіло в порядок, де не обійшлося без сили волі, терпіння і праці.

Учасниця всіма нелюбимого реаліті шоу Дом-2, Інна Воловічева прославилася насамперед тим, що з'явилася на проекті з «нестандартними" формами. Нарешті прийшла жінка, правда до якогось плюгавенького хлопчика, яка виділялася на тлі загальної сірої маси. Завоювала увагу глядачок тим, що круто змінила свою зовнішність, помітно схуднувши на 28 кг:

«Інна швидко схудла, скинувши за перші 10 днів 4 кг, а за місяць - 12 кг. Сама дівчина зізнається, що перші 10 кг, як і наступні 10 - пішли протягом короткого часу з-за витрачених нервів, але 8 кг вона чесно скинула з допомогою дієти і, безумовно, фізичних вправ (благо на шоу є доступ до тренажерів).

Отже, дієта Інни: з ранку зварена на воді вівсянка, без додавання солі та цукру. До каші можуть приєднатися фрукти - апельсини, яблука, ківі, грейпфрут.

Можна їсти: м'ясо (телятина, куряче філе, яловичина), рибу, овочі, морепродукти, і все це повинно бути виключно звареним. Виключити солодке, солоне, смажене. Білий хліб замінить чорний, хоча й від нього можна відмовитися. Після 18.00 годин вечора не є (але, тим, хто лягає спати глибоко за північ - мучити себе голодом все ж таки не варто).

Вночі рекомендуються грейпфрутовий фреші (мабуть, для тих, хто веде активний нічний спосіб життя). Відмовитися від алкоголю, смаженої картоплі, чіпсів, бутербродів. І, звичайно ж, займатися фізично: ходити в спорт зал, бігати, плавати, не погано після цього походити в лазню ».

Так, Інну можна назвати зіркою, оскільки вона засвітилася на телебаченні, але є й інші приклади, давайте звернемося до західних знаменитосей, наприклад, Келлі Осборн, теж гарна дівчина, відмінно співає, донька відомого музиканта Оззі Осборна.

Вона завжди була пампушкою, схильність до повноти у неї спадкова і, незважаючи на те, що повнота її не псувала, все-таки, зміни пішли їй на благо.

«Келлі Осборн розповідає, що величезну роль в її схудненні зіграли, звичайно ж, заняття танцями. Все почалося з участі в проекті «Танці з зірками». Насичені тренування зробили свою справу, а підтримати форму співачці допомогла особлива дієта: «Існує думка, що перед сном не можна їсти взагалі. Але це не так.

Потрібно їсти що-небудь таке, у чому немає вуглеводів і цукру, тому що це прискорює обмін речовин. Я їм, наприклад, половинку яблука ».

Тут, може, ключову роль зіграла і любов, адже у 25-річної співачки і актриси є 19-річний друг, тому мінус 20 кг - це прорив.

«Секрет мого схуднення досить простий, - говорить Келлі. - Я зрозуміла, що потрібно з'їсти перед сном трішки того, що не містить вуглеводів і цукру. Це включає на всю ніч процес метаболізму в організмі ».

Максимальна вага Келлі при зрості близько 160 см склало 80 кг. Сьогодні вона виглядає неймовірно схудлою, але не обійшлося і без фізичних вправ, наприклад, гімнастики пілатес. Ця трансформація в її житті відбулася після зустрічі з юним красенем Люком Уорралом та участі у програмі «Танці з зірками». Келлі зізнається, що їй було не дуже приємно дивитися себе з екрану, тому вона записалася на курси пілатес.

«Це дивовижна техніка, моя постава стала набагато краще, а на животі навіть з'явилися м'язи, - усміхається Келлі. - Неймовірна штука, краще, що було придумано для таких як я. Настійно рекомендую пілатес всім. І будете їсти яблучка перед сном - це реально допомагає! »

Загалом, як ми бачимо, технологія абсолютно банальна: як завжди менше їж, їж тільки нешкідливі продукти і займайся спортом.

Але як бути тим, хто не може собі дозволити дорогі фітнес-центри, у кого виключно сидячий спосіб життя і просто немає часу на заняття своєю зовнішністю? Втім, я думаю, все це відмовки.

А поки, в якості контрольного пострілу - наведемо в приклад телеведучу Ксенію Бородіну, яка, народивши, встигла значно схуднути: за порадою її співведучою Ксенії Собчак, дівчина стала менше їсти.

До цього приєдналися клізми, відмова від грудного вигодовування і щоденний догляд за малюком. А, як відомо, коли маленька дитина в будинку, то про їжу можна забути, ну і прогулянки щоденні з коляскою - та все це на свіжому повітрі, безумовно, благотворно вплинули на Бородіну.

Коментарі