Вправи для схуднення

Вправи для схуднення:
Вправи Для грудей, Вправи Для талії, Вправи для схуднення живота, Вправи Для стегон, Вправи Для сідниць


Як це працює?
При заняттях спортом, енергія в першу чергу надходить з глікогену накопиченого вашим організмом. Проте коли це джерело енергії вичерпаний, організм для виконання фізичних вправ починає витрачати жир.Якщо ви займаєтеся аеробними вправами після їжі, ви все одно спалюєте жир, але в меншій кількості, так як також витрачаються вуглеводи. Вранці ж, низький рівень глікогену не дозволяє використовувати його для спортивних вправ, і енергія починає надходити з жиру. Іншою перевагою для схуднення, є те, що організм спалює жир навіть після занять спортом. Це пов'язано з тим, що аеробні вправи прискорюють обмін речовин в організмі, і він зберігається на високому рівні ще приблизно годину після вправ.Це не відбувається, якщо ви займаєтеся перед сном, тому що під час сну обмін речовин у людини сповільнюється.Третя перевага - відчуття бадьорості і радості від виконаних вправ на весь день. Аеробні вправи заради схуднення можуть стати приємним початком дня. На початку вам може здатися, що прокидатися і займатися спортом рано вранці важко.Але ж виконання будь-якої фізичної вправи, приносить вам відчуття радості. Це почуття - фізичне і психологічне. Фізичне тому що, заняття спортом підвищують рівень ендорфінів у крові. Ендорфіни - нейропептиди, що знижують рівень стресу, поліпшують настрій, знижують біль. Психологічне тому що, підйом рано вранці і успішне виконання фізичних вправ, дає заряд бадьорості на весь день, почуття радості від досягнення мети. Протягом дня ви відчуваєте спокій і щастя від того, що важлива і важка мета досягнута.

Оптимальний час для занять
Тривалі аеробні вправи, такі як біг, ходьба, підйом по сходах і їзда на велосипеді більше 30 хвилин, спалюють калорій незалежно від того, коли ви їх робите.Проте, для отримання максимального результат від занять, ви повинні займатися вранці.Заняття рано вранці перед першим прийомом їжі, в три рази ефективніше занять у будь-який інший час.Вранці до їжі, рівень глікогену в м'язах і печінці знижений. Якщо ви вечеряли в сьомій вечора, то до ранку ви не їли цілих 12 годин. За цей час, глікоген, витрачався на життєзабезпечення.У результаті, коли ви прокинулися рівень глікогену і цукру в крові знижений, і енергія витрачаються на вправи береться з жиру, а не з вуглеводів. Досліджень показали, що такі заняття для схуднення спалюють на 300% відсотків жиру більше, ніж заняття після їжі.

Вправи для грудей
Сидячи на колінах, спина пряма. підніміть вгору прямі руки і потягніться, опускаючись, затримайте в горизонтальному положенні руки, долоні вгору. Цю вправу можна виконувати з гантелями 10 разів. Стоячи або сидячи "по-турецьки", ноги на ширині плечей, спина пряма. Долоні з'єднайте перед собою пальцями вгору, лікті зігнуті на рівні грудей. Долоні щосили притисніть один до одного. Вправу повторіть 10 разів. Сидячи на колінах або стоячи, ноги на шірене плечей, спина пряма, руки (прямі) на рівні плечей. Руки розведіть в сторони як можна далі за спину, пружно похитуйте ними. Цю вправу можна робити з гантелями 10 разів.

Вправи Для талії Стоячи, ноги на ширині плечей. Нахил вліво, права рука вгорі, нахил вправо, ліва рука вгорі. Повторіть 10 разів. Ноги на шірене плечей, стопи паралельні, руки на потилиці, лікті якнайдалі назад.Нахиліться вперед, сильно поверніть тулуб і торкніться лівого коліна правим ліктем. так само навпаки. Повторіть 10 разів. Сидячи на підлозі, долоні складені за головою. Нахиліться вперед, постарайтеся торкнутися ліктями колін. пружно Покачайтеся в цій позі 15 разів. Стоячи, ноги на ширині плечей, руки зчеплені над головою. Повільні повороти до відмови в одну, потім в іншу сторони. Кругові рухи тулубом повторити 15 разів.




Вправи для схуднення живота
Лежачи на спині. Піднімайте прямі ноги під прямим кутом і повільно опускайте на підлогу.Потім, зігнувши їх в колінах, максимально підтягніть до живота. витягніть вгору прямі ноги і повільно опустіть на підлогу. повторіть по можливості 10 разів, не відпочиваючи.
Лежачи, руки на потилиці. Піднімайте тулуб 10 разів. Лежачи на животі, руки обхоплюють щиколотки. Піднімаючи верхню частину тулуба, закиньте голову назад, погойдатися 15 разів. Сидячи, ноги витягнуті. Ступнями затиснутий м'яч. Ззаду упор на руки. Не розсовуючи колін, піднімайте ноги як можновише 20 разів.
Сядьте на стілець, спина пряма, коліна зрушені, ступні притиснуті до підлоги. Витягніть руки вперед, опустіть підборіддя, видихніть, напружте м'язи живота і повільно накланяйтесь до підлоги.Вдихніть, видихніть і поверніться у вихідне положення. Повторіть вправу 5 разів і поступово збільшуйте норму.

Вправи для схуднення стегон (ніг) 
Сидячи, ліва нога зігнута із захоплена руками. Пряму ногу піднімайте 8-10 разів. Лежачи на спині, ноги зігнуті. Піднімайте таз 10 разів. Лежачи на спині, ноги зігнуті, стегно лівої ноги на підлозі, праве коліно всередину.підніміть таз і опустіть стегно праворуч. Те ж в інший бік. Повторіть 10 разів. Сидячи на колінах. Сідайте на підлогу поперемінно праворуч і ліворуч, відводячи руки в протилежну сторону 15 разів. Стоячи на колінах, ноги нарізно. Нахиляйтеся тому прямим тулубом 10 разів.

Вправи для схуднення сідниць 
Стоячи, ноги на шірене плечей, руки на поясі. Кругові рухи стегнами 10 разів. лежачи на животі з опорою на передпліччя. Піднімайте ноги 10 разів. Стоячи рачки, махи тому ногами, по черзі, закидаючи голову - 10 разів. Лежачи на животі, з опорою на передпліччя. Піднімайте ноги назад.

Коментарі