Кращі літні дієти зірок



Якими хитрощами користуються знаменитості, щоб залишатися стрункими, коли літо в розпалі? 

Основна перевага "зоряних" дієт полягає в тому, що це експрес-методи (тобто вони діють швидко). Звичайно, набирають кілограми знаменитості так само, як звичайні люди, але, на відміну від нас з вами, зірки можуть побачити власні складки на обкладинці якого-небудь таблоїду - і будьте впевнені - безсторонній заголовок буде до цього фото додаватися, а номер розійдеться рекордним тиражем . Тому, якщо тіло хоч трохи обросло жирком, будь-яка актриса зробить все, щоб вже на найближчому світському заході вразити всіх своєю стрункістю. Крім того, із зірками працюють найкращі фахівці в галузі дієтології, а це вже половина успіху. 

Співачка і актриса Бейонсе любить повторювати, що ніколи не прагнула бути худою. Але одного разу темношкірої красуні все-таки знадобилося втратити кілограми - цього вимагала чергова роль у фільмі «Дівчата мрії». На допомогу прийшов досить радикальний, але дуже дієвий метод: два тижні Бейонсе їла лише овочі і споживала дуже багато рідини - склянку води або не містить цукру соку кожні дві години. Прийомів їжі при такій дієті може бути від шести до дванадцяти разів на день. 

А як же фрукти? - Цілком справедливо запитаєте ви. На жаль, про них доведеться забути, як зробила це Бейонсе. Результати останніх наукових досліджень показали, що фрукти - це те ж саме, що тістечко або шоколадка. Принаймні, потрапляючи в організм, ці продукти ведуть себе однаково. Фруктоза - цукор, що міститься у фруктах, переробляється в печінці і перетворюється в жир. Той, потрапляючи в кров, негайно вбирається жировими клітинами. А потім «повисає» на нашій талії і стегнах. 

Така дієта особливо підходить для спекотного літа: овочі послужать джерелом вітамінів і мінеральних речовин, а рідина - порятунком від спраги і зневоднення організму. 

Неймовірно, але і у стрункої Вікторії Бекхем є необхідність стежити за своїм харчуванням. Якщо не вірите, подивіться на знімки зірки, скажімо, десятирічної давності. Секрет Вікторії полягає у відмові від жирів і масел. Будьте обережні: цей прийом не можна використовувати взимку, коли нашому організму просто необхідно хоча б невелику кількість жирів! 

Вся їжа для Вікторії готується на пару. Незаперечний плюс цього методу: при такому способі приготування свіжі овочі з грядки збережуть всі вітаміни і натуральний смак. Крім того, Бекхем повністю виключила зі свого раціону м'ясо і цукор, але зірка не відмовляє собі в рибних стравах. 

На третій день після початку дієти можна ще й «почистити» організм: змішувати свіжовичавлений грейпфрутовий сік з мінеральною водою і пити один - два рази на день. Вікторія зізнається, що саме так і робить. Ця система особливо підходить «ледащо», не жалующім фізичні вправи. Плюсом також є те, що обмежувати себе в кількості споживаної їжі не потрібно - перекушувати можна стільки, скільки захочеться. 

Вічно молода і квітуча актриса Демі Мур не втомлюється з гнівом спростовувати всі чутки про те, що її досконале тіло - результат регулярних візитів до пластичного хірурга. 

«Це чутки на порожньому місці», - вигукує Демі, а секретом своєї стрункості вважає те, що вона - Сироїжка! Суть методики сироїдіння полягає в тому, що всі продукти вживаються тільки в необробленому вигляді, тобто не піддаються тепловій обробці. 

На такій дієті ви їсте стільки разів на день, скільки захочете і постійно балуєте себе свіжими овочами, ягодами, зеленню, цільним зерном і навіть сирим м'ясом - карпаччо, наприклад, а також рибою - наприклад, улюблені багатьма суші. Щоб не виникло проблем зі здоров'ям, при переході на дієту Демі бажано віддавати перевагу продуктам «органік», вирощені без використання хімічних добрив, пестицидів, методів генної модифікації, барвників і штучних восків овочі. Погодьтеся, в нашій смузі літо - найбільш відповідний час для переходу на сироїдіння! 

Красуні-актрисі Єві Лонгорії потрібно всього сім днів, щоб здивувати публіку своїм підтягнутим тілом. Ось дієта, до якої Єва вдається кожного разу, коли в її робочому розкладі з'являється фотосесія в нижній білизні або купальнику. 

На сніданок: одне яйце, зварене некруто. Через три години - приблизно 150 грамів нежирного сиру, який запивається чаєм, ще через три години - знову 150 грамів сиру і чай. Після цього до наступного ранку тільки мінеральна вода. І ніякого цукру і солі. 

Згодні - дієта досить сувора. Але і результат не змусить себе чекати: досить протриматися на такій дієті два - три дні, і ви втратите від трьох до п'яти кілограмів. Запам'ятайте, що дієту можна повторити тільки через три - чотири тижні, так як вона занадто важка для організму. 

Актриса Джессіка Альба в червні 2008 року стала мамою. Вона народила дівчинку, яку назвали Онор Марі, а вже в середині липня Джессіка з'явилася на одному світському заході, немов ніякої вагітності і не було. Набрані кілограми зникли завдяки такій дієті. 

Вранці на сніданок - каша на знежиреному молоці, до якої можна додати свіжі ягоди або знежирений йогурт / сир і два тосту з чорного хліба. На ланч - омлет з яєчних білків і свіжі овочі. Обід - відварене куряче філе і свіжі овочі. А ось вечеря буде складатися з 150 грамів нежирного сиру і одного яблука. 

Між прийомами їжі актриса пила зелений чай або очищену воду без газу - рясне пиття приглушує відчуття голоду і живить організм антиоксидантами. Маленька ремарка особисто від Джесіки: дотримуючись дієти, вона кожного дня все-таки дозволяла собі шматочок шоколадки - головне, щоб шоколад був гірким. 

Дженніфер Лопес, володарка вельми пишних форм від природи, звикла тримати себе в їжакових рукавицях і завжди ретельно стежила за своїм харчуванням. Але щоб скинути вагу після народження близнят, Дженніфер знадобилося зібрати всю волю в кулак - за рекомендацією особистого дієтолога, вона сіла на шпинатну дієту

Зелений салат став основним інгредієнтом в триразовому меню Дженніфер Лопес. На сніданок - омлет зі шпинатом, на обід - салат зі шпинату, на вечерю - м'ясо або риба, приготовані на пару, і тушкований шпинат в якості гарніру. 

Шпинат - відмінне рішення для дієтичного харчування влітку. Французи прозвали шпинат «мітлою для шлунка», так як він порушує діяльність підшлункової залози і стимулює роботу кишечника, допомагаючи організму очиститися; вітамінів і мінеральних речовин шпинату теж не позичати. 

Актрисою Дженніфер Еністон нещодавно виповнилося сорок років. Всі помітили, що до свого дня народження Еністон пострункішала. Пізніше актриса зізналася, що в основу швидкої втрати ваги послужили свіжі овочі, натуральні йогурти і соєвий сир тофу - продукти, які набагато простіше знайти свіжими і належної якості саме в літній сезон. Свій денний раціон Дженніфер ділила мінімум на п'ять прийомів, і при цьому їла дуже маленькими порціями. А вуглеводну їжу (вироби з борошна, картопля, сухофрукти) актриса вживала строго до 14:00. 

Вірні помічники актриси Пенелопи Крус в боротьбі із зайвими кілограмами - куряче філе і салати. Коли іспанська зірка розуміє, що прийшла пора позбавлятися від зайвих кілограмів, вона вдається до «салатної» дієті: вона їсть салати зі свіжих овочів стільки разів на день, скільки захоче. «Добавки» служить тваринний білок - в якості одного з інгредієнтів в салат йде відварене куряче філе. І ніяких спецій або солі! 

Така дієта, дійсно, дуже зручна для літа: мінімум зусиль (овочі та фрукти готувати не треба, а куряча грудка готується за п'ять хвилин) і мінімум калорій. Крім того, «салатне меню» можна міняти кожен день - завдяки великій кількості різних овочів. 

Дуже багато зірок - Халлі Беррі, Сальма Хайєк, Ума Турман - зізнаються, що перед особливо відповідальними заходами і зйомками влаштовують собі розвантажувальні дні. 

Ось приклад такого дня: у день дозволяється з'їсти 1-2 кілограми свіжих огірків / яблук / варених картоплин і випити два літри води або зеленого чаю, а на ніч обов'язково випити склянку кефіру. Результат на ранок - мінус два - три кілограми зайвої ваги і свіжий колір обличчя! 

Найсексуальніша дівчина 2008 року, юна актриса Меган Фокс, обожнює солодке, а щоб тістечка і тортики не відкладали на її талії і стегнах, зірка використовує старий перевірений метод швидкого схуднення - вона п'є оцет! 

Актриса після сніданку, обіду і перед сном випиває по склянці води з розчиненими в ньому двома чайними ложками яблучного оцту. Цей метод використовували ще наші бабусі. Як говорить красуня, такий спосіб миттєво очищає всю систему травлення. 

Проте лікарі попереджають, що суміш яблучного оцту і води позбавляє вас ваги і ... нормального перебігу менструального циклу, причому дуже швидко, тому сидіти на такий «дієті» довше тижня вкрай небажано. 

Варто також пам'ятати, що жодна зоряна панянка не починає експеримент з дієтою, ледь прочитає про чергове «вірного» способі в глянцевому журналі - всі зірки консультуються зі своїми персональними дієтологами

Звичайно, не в кожної з нас є особистий дієтолог, але консультація лікаря при експрес-схудненні обов'язкове. За загальним станом вашого організму спеціаліст вирішить, чи можна взагалі пробувати той чи інший метод і чи не обернеться він надалі масою проблем зі здоров'ям. І звичайно, будь-яка дієта буде куди ефективніше, якщо поєднувати її з розумними фізичними навантаженнями. 

Також варто пам'ятати, що при експрес-схудненні жировий прошарок швидко зменшується, і шкіра не встигає «підібратися». Тому, щоб шкіра не «провисає», користуйтеся підвищують пружність кремами, а ще краще - робіть хоча б по тридцять підйомів пресу в день. 

І головний річний рада навіть для тих, хто до пляжного сезону підійшов в повній бойовій готовності. Замініть всі «зимові» солодощі - тортики, печива, тістечка, шоколадки та інші ласощі - свіжими ягодами, і ви будете вражені ефектом. Це стосується не тільки ваги, але і кольори особи, і стану шкіри, а задоволення ви отримаєте нітрохи не менше.

Коментарі