Салатні дієти

Схуднення за допомогою салатних дієт досить ефективний і корисний спосіб розставання із зайвими кілограмами. Ваш організм при цьому не страждає від нестачі вітамінів і мінеральних речовин, а навпаки, насичується корисними речовинами. Таким чином, відбувається не тільки скидання зайвої ваги, але й оздоровлення організму.

У цій рубриці я зібрала кілька салатних дієт, щоб вам не набридли одні й ті ж салати, і щоб організм отримував якомога більше корисних речовин.

Ось вони: 
Дієтичний салат Аромат моря
Салат для схуднення Морська Павутинка
Дієтичний салат з кальмарами

Варіантів комбінування салатних дієт безліч. Ось, деякі з них.

Салатна дієта 1 - на тиждень (тривала) 

Використовувати за 1 або 2 дні кожен салат в будь-якій послідовності.
Тривалість дієти - 6-7 днів.
Більше нічого їсти не можна.
Перед тим як їсти салат потрібно випити склянку чаю або води.

Пити протягом дієти трав'яні й зелені чаї, воду, можна кави без молока і цукру. На ніч - склянка кефіру. Для схуднення всі салати потрібно їсти невеликими порціями (щоб половина шлунка залишалася порожнім) 2 - 4 рази день. Не можна солити салати, використовуйте заправку з жирністю не більше 5%. Також краще не використовувати майонез, тому що в ньому досить багато шкідливих речовин, які не будуть сприяти очищенню організму.

Як впоратися з салатовими дієтами? 

У випадку якщо вам важко дотримуватися дієти або ви не наїдаєтеся можна з'їдати хлібці або дієтичний хліб разом з салатом. Якщо ви не витримуєте дієту, не кидайте її. Якщо в якійсь день вам страшенно хочеться є: з'їжте в цей день шматочок відвареного м'яса, а на ніч - грейпфрут. При цьому салат ви повинні з'їсти в цей день не більше 2 разів. Щоб вгамувати голодні позиви не їжте багато салату, намагайтеся просто пити більше води.

Салатна дієта 2 - швидка (для швидкого схуднення). 

Це сувора дієта.
Вам потрібно зробити наступний салат.

Інгредієнти:

листовий салат,
білокачанна капуста,
варені білки яєць,
очищений апельсин або половинка грейпфрута,
можна трохи креветок.


Приготування:
все порізати і заправити білим йогуртом.

Цей салат треба їсти протягом 3 днів. В іншому все те ж саме, що і в першому випадку. Їсти салат потрібно не частіше 3-4 разів на день і маленькими порціями.

Коментарі