Як схуднути за тиждень на 5 кг мінімум? Дієта, дієта і ще раз дієта!


Тижнева дієта - швидка відповідь на ваші питання! Саме сім днів виявляються найбільш затребуваною тривалістю для швидкого схуднення. З одного боку, термін недовгий, з іншого - психологічно значимий і дозволяє розраховувати на певний помітний результат. Але не варто готувати себе до напівголодного існування. Поряд з монотонними дієтами існують плани харчування, що дозволяють схуднути за тиждень, дотримуючись цілком ситного
різноманітного меню.



Схуднути за тиждень
До послуг тих, хто готовий витратити на схуднення сім днів, існує велика кількість різноманітність тижневих дієт. Ці дієти дозволяють скинути за тиждень від 3 до 10 кг. Запорука успіху - правильний вибір комфортного саме для вас раціону, що не потребує нездійсненного вольового подвигу і кардинального перегляду способу життя.

Терміново схуднути за тиждень - якою ціною?
Для того, щоб схуднення на тиждень мало сенс, необхідно вибирати дієту ефективну максимально саме для вас, причому показник ефекту в даному випадку складається не тільки з показника вашої ваги, а й з можливості зберегти результат і не нашкодити при цьому здоров'ю і якості життя.

В умовах обмежень за часом результативність схуднення повністю «лягає на плечі» щоденного раціону. Будь-які інші благі наміри (зміна розпорядку дня, збільшення обсягів фізичного навантаження, позитивний настрій) просто не встигнуть проявити себе за такий короткий термін.

При тижневій дієті результат досягається трьома основними способами:

  • за допомогою використання одного «чудо-продукту» (монодієти, монотонність яких двояко позначається на психології схуднення - комусь неважко приймати гречку або кефір як ліки від зайвої ваги, хтось, навпаки, не витримує одноманітності);
  • завдяки різкому обмеженню надходження калорій («голодні» дієти, діючі «на знос» організму);
  • за рахунок хімічних процесів (дієти з переважно білковим харчуванням, що вносять корективи в метаболізм. Славляться найбільш тривалим збереженням результату за рахунок відносного зниження ризику втрати м'язової маси, характерного для експрес-дієт).

Можна припустити, що чим одноманітніша і бідніша їжа, тим більших успіхів можна домогтися у схудненні. Однак це не цілком так: сім днів - досить тривалий термін для харчування з відчутними обмеженнями. І наслідки для здоров'я виявляться серйозніше, і ризик зриву збільшується багаторазово. Крім того, існує тенденція плато, сумно характерна для суворих дієт: бадьоро почалися в перші пару днів втрати надлишків ваги застигають через те, що обмежений у харчуванні організм включає аварійний режим і «заморожує» витрата енергії.
Це означає не тільки фіаско в схудненні, а й погане самопочуття, занепад сил.

Тому, навіть володіючи потужною мотивацією схуднути в найкоротші терміни на максимальну кількість кіло, намагайтеся вибрати менше зло з існуючих і оцінити як межі своєї сили волі, так і ризики. Коротка результативна дієта, що дозволяє схуднути за тиждень, може стати хорошим поштовхом для подальших заходів для зниження ваги.

Важливо також тверезо оцінити стан свого здоров'я. Не худніть самостійно, якщо надлишки вашої ваги перевищують 30 кг - в цьому випадку вам потрібно багатопланова лікарська підтримка. І обов'язково порадьтеся з лікарем перед тим, як помітно скорочувати денну енергетичну цінність свого меню або переходити на посилене вживання якогось одного продукту (або типу продуктів).

Як схуднути за тиждень: 5 найбільш популярних дієт

1. Кефірная дієта на 7 днів дозволяє схуднути на 3-5 кг за весь термін, вживаючи в їжу кефір і - вкрай обмежено - кілька інших дозволених продуктів.

2. Японська двотижнева дієта - одна з найпопулярніших дієт для швидкого схуднення. Худнуть в середньому на 4 кг за 7 днів. Це безвуглеводна дієта, кожен з прийомів їжі на якій розписаний по грамах і годинах.

3. Гречана дієта обіцяє рекордне схуднення - близько 1 кг в день. "Улюблену" для багатьох крупу слід не звично відварювати, а особливим чином запарювати - можливо, цей ритуал відволіче вас від зрадницьких думок про повноцінний прийомі їжі?

4. Джусінг, або сокова монодієта - засіб екстреної допомоги. Улюблена дієта фотомоделей за через безвідмовність і жахливо шкідлива для здоров'я. Дієта на соку - екстремальний по тривалості варіант, звертатися до якого слід в крайньому випадку, будучи готовою перервати цей тижневий марафон, ледь помітивши ознаки невдоволення організму. (Любите фрукти? Спробуйте більш збалансовану грейпфрутову дієту).

5. Розвантажувальна дієта. Застосовуючи цей план харчування, що дозволяє в день випити 1 л знежиреного кефіру і 2,5 літра простої води, з'їсти одну картоплину, 100 гр сиру, 2 огірки і ¼ курчати через рівні проміжки часу, можна схуднути на 2-3 кг за тиждень.

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі